Vážení zákazníci, dnes 28. 3. 2024 je uzavřena pobočka v Českých Budějovicích.
Omlouváme se za případné komplikace a děkujeme za pochopení.

Slevový poukaz až na 500 Kč k nákupu programu TAGRA

10.01.2018Všechny novinky

Zaznamenali jste naši nabídku k nákupu vybraných programů TAGRA.eu nebo stahovacích zařízení? Akci jsme prodloužili, a to ještě do 15. 1. 2018! Sleva na nákup v e-shopu TRUCKMALL až 500 Kč!

Poukaz na další nákup ZDARMA

K nákupu balíčků, vybraných programů TAGRA.eu nebo stahovacích zařízení získáte slevu až 500 Kč na příští nákup na e-shopu TRUCKMALL.CZ.

POZOR! Platí pouze do 15. 1. 2018!

Slevu můžete využít sami pro sebe nebo svou dopravní společnost. Také je možné ji darovat jako dárkový poukaz v hodnotě 300 - 500 Kč. Záleží, jaký produkt si vyberete.

Stačí vybrat balíček programu TAGRA.eu, samotný program nebo stahovací zařízení a poukaz vám zašleme v balíčku. V případě zájmu je možné zaslání i emailem.

Sleva 500 Kč se vztahuje na:

Sleva 300 Kč se vztahuje na:

Sleva se neváže výši nákupu, od které začíná platit. Jen je využitelná pouze v plné výši a jednorázově. Slevový kód je unikátní a lze ho využít jen na jeden nákup.Částku nelze rozdělit.

Jak sleva funguje?

  1. Vyberte zboží na e-shopu TRUCKMALL.CZ
  2. Na konci objednávky vložte váš kód do pole „Slevové kódy“
  3. Částka vám bude na konci objednávky odečtena.

Pro uplatnění slevového kuponu, musí nákup dosáhnout minimálně hodnoty poukazu (může i včetně poštovného), aby byla částka odečtena.

Příklad: Máte kupón na 500 Kč. Nakoupíte za 401 Kč zboží, vyberete dopravu za 99 Kč a celý nákup budete mít ZDARMA. Pokud Váš nákup částku přesáhne, doplatíte zbytek nad hodnotu poukazu.

Pozn.: Poukaz není směnitelný za peníze.

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies