Vážení zákazníci, dnes 28. 3. 2024 je uzavřena pobočka v Českých Budějovicích.
Omlouváme se za případné komplikace a děkujeme za pochopení.

Meguiars Quik Detailer - přípravek pro lubrikaci claye, 473 ml

Pravidelná údržba laku je velmi důležitá pro jeho trvalý lesk a perfektní kondici, stejně jako pro dlouhé trvání ochranné voskové vrstvy.
Meguiars Quik Detailer - přípravek pro lubrikaci claye, 473 ml
329 Kč 272 Kč bez DPH
Skladem
úterý 9.4.Přepravní společností:Osobně v Praze:pondělí 8.4.Osobně v Českých Budějovicích:pondělí 8.4.
Kód10-A3316

Detailer je unikátní přípravek, který je určen pro odstranění lehkých nečistot z povrchu karoserie mezi pravidelným mytím. Díky pokročilé technologii svůj lak při odstranění nečistot nepoškrábete.

Tento detailer je, jako jediný z celé řady přípravků Meguiar's, vhodný pro lubrikaci povrchu při dekontaminaci laku clayem.

Jedinečné složení detaileru zajistí, že účinně a přitom šetrně odstraníte z povrchu laku nečistoty, jakými mohou být prachpylptačí trus, zaschlé kapky vody (např. po dešti nebo projetí louží), silniční nečistoty a další.


Co detailer obsahuje?

  • Lubrikanty - kluzné částice, díky kterým nečistoty sklouznou z povrchu laku a nikterak jej nepoškodí a nepoškrábou
  • Optické rozjasňovače - příměsi, které podporují perfektní vzhled Vašeho laku
  • Voskové příměsi - aktivní posílení ochranné vrstvy spolu s odstraněním nečistot významně prospívá prodloužení životnosti voskové ochrany laku

Historie:


Společnost Meguiar's vyvinula v roce 1981 nový, jedinečný produkt, který definoval zcela novou kategorii na trhu s autokosmetikou - produkty pro rychlou, pravidelnou a nenáročnou údržbu karoserie, dnes známé jako detailery.

Meguiar's Detailer (v roce 1981 ještě pod názvem Meguiar's Trigger Wash) byl prvním produktem svého druhu na světě, a rozšířil tak možnosti péče nejen o automobily do oslnivých, do té doby nepoznaných rozměrů. Díky společnosti Meguiar's tak mají již více než 30 let všichni automobiloví nadšenci možnost starat se o svůj vůz i mezi pravidelným mytím a přitom prospívat jeho vzhledu i ochraně.

Diskuze k produktu
Máte otázku? Zajímá vás konkrétní detail? Zeptejte se nás.
Položit dotaz
Nový dotazVaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)NadpisText příspěvku
Zeptat se
Vaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)Text příspěvku
Přidat reakci
PopisDiskuze
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies