Vážení zákazníci, dnes 28. 3. 2024 je uzavřena pobočka v Českých Budějovicích.
Omlouváme se za případné komplikace a děkujeme za pochopení.

Meguiars Endurance High Gloss Tire Gel - lesk na pneumatiky, 473 ml

Oslnivý lesk sluší nejenom karoserii, ale také pneumatikám!S přípravky na ošetření pneumatik od Meguiar's ale zapomeňte na lesk, který vydrží pár dní, nebo nanejvýš do prvního deště. Naše přípravky vydrží týdny a týdny a týdny... Kromě lesku navíc tyto přípravky bojují proti stárnutí, puchření a hnědnutí bočnic pneumatik, čímž významně prodlužují jejich životnost!
Meguiars Endurance High Gloss Tire Gel - lesk na pneumatiky, 473 ml
399 Kč 330 Kč bez DPH
Cena po registraci:395 Kč s DPH
Skladem
úterý 9.4.Přepravní společností:Osobně v Praze:pondělí 8.4.Osobně v Českých Budějovicích:pondělí 8.4.
Kód10-G7516

Meguiar’s Endurance High Gloss Tire Gel je absolutní špičkou v péči o pneumatiky!

Tento extrémně koncentrovaný a hustý přípravek díky svým prémiovým složkám dodá Vašim pneumatikám bohatý tmavý lesk, který netrvá jen dny, ale rovnou celé týdny! Speciální složení odolá dešti i dalším nepříznivým vlivům a udrží Vaše pneumatiky v bezvadné kondici po dlouhou dobu.

Péče o pneumatiky je důležitá nejen z estetického, ale také z praktického hlediska. Meguiar’s Endurance High Gloss Tire Gel chrání pneumatiky před vysycháním, puchřením a hnědnutím. Používáním tohoto gelu zamezíte projevům stárnutí a Vaše pneumatiky tak budou stále vypadat jako nové.

Díky praktickému gelovému provedení nehrozí, že zašpiníte čerstvě umyté disky nebo karoserii, jako tomu bývá u rozprašovačů a tlakových sprejů. Nanášení gelu si navíc můžete usnadnit použitím speciálního aplikátoru X3090 Tyre Dressing Applicator Pad. Díky tomu nepřijde nazmar ani jediná kapka tohoto skvělého přípravku!

Diskuze k produktu
Máte otázku? Zajímá vás konkrétní detail? Zeptejte se nás.
Položit dotaz
Nový dotazVaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)NadpisText příspěvku
Zeptat se
Vaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)Text příspěvku
Přidat reakci
PopisDiskuze
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies