RVS master Ps-2

RVS master Ps - Power steering: Prostředek vyvynutý na základě nanotechnologie RVS master.
RVS master Ps-2
1 178 Kč 974 Kč bez DPH
Cena po registraci:1 166 Kč s DPH
Skladem
pozítříPřepravní společností:Osobně v Praze:zítraOsobně v Českých Budějovicích:zítra
Kódrvs016Záruka24 měsíců

RVS master Ps - Power steering:
Prostředek vyvynutý na základě nanotechnologie RVS master, jež renovuje hydraulické systémy posilovače řízení a jeho mechanismy. Produkt RVS master Ps-2 je dodáván samostatně v jednom balení. V současné době je k dostání jediná verze produktu pro ošetření serva řízení:

Produkt RVS master Ps-2 -- posilovače s obsahem do 2. litrů oleje.

Námi navržený produkt se aplikuje cca pro automobily s hydraulickým posilovačem řízení. Stupni opotřebení a velikost oleje v hydraulice odpovídá obsahové množství komponentů RVS master. To znamená, že pro daný typ serva nemusí být dané množství dostačující a i proto se výše uvedené jednotlivé produkty dají násobit, sčítat a různě kombinovat a to právě vám na míru. Tyto produkty RVS master řady Ps jsou určeny pro běžné opotřebené posilovače bez mechanických závad (vymačkané krajní polohy, vydřená evolventa zubu apod.).

Přibližný návod na použití:
Do nádržky hydraulického posilovače řízení se naaplikuje RVS master Ps-2 na volnoběhu se nechá zaběhnout a následně se začíná s ošetřením za pomocí otáčení volantu do obou krajních poloh a to buď na velmi zatáčkovité cestě (serpentíny), či uměle na volném prostranství (parkoviště hypermarketů, letiště apod.). Jedná se o obsah 60 ml - tedy není v drtivém množství případů nutno vůbec odpouštět olej pro RVS master. Po ukončení aplikace je nutné vyrazit na cestu a držet se všech pokynů v návodu. Ukončení ošetření se považuje po najetí cca 1.000 km - je to odvislé od stupně opotřebení a vůlí v mechanismu.

Technická data:
Doba vzniku kovokeramiky: 1.000 km.
Výdrž navrácených parametrů serva u os. aut:  cca 80.000 - 100.000 km.
Celková výdrž kovokeramiky u os. aut: diametrálně odlišné cca 250.000 km.?

Diskuze k produktu
Máte otázku? Zajímá vás konkrétní detail? Zeptejte se nás.
Položit dotaz
Nový dotazVaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)NadpisText příspěvku
Zeptat se
Vaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)Text příspěvku
Přidat reakci
PopisDiskuze
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies