Vážení zákazníci, dnes 28. 3. 2024 je uzavřena pobočka v Českých Budějovicích.
Omlouváme se za případné komplikace a děkujeme za pochopení.

ISOKOR Nano Polisher Coating 100 ml - impregnace na sklo a lesklé povrchy

Vysoce ochranný nanotechnologický přípravek pro ochranu pevných povrchů jako sklo, kov, keramika, lakované povrchy. Ideální pro karoserie aut i do domácnosti.
ISOKOR Nano Polisher Coating 100 ml - impregnace na sklo a lesklé povrchy
599 Kč 495 Kč bez DPH
Cena po registraci:593 Kč s DPH
Skladem
čtvrtek 4.4.Přepravní společností:Osobně v Praze:středa 3.4.Osobně v Českých Budějovicích:středa 3.4.
KódISO-NA-POL-100PN201216Záruka24 měsíců

Vysoce ochranný nanotechnologický přípravek pro ochranu pevných povrchů jako je sklo, kov, sanitu a lakované povrchy. Ideální k použití pro karoserie aut i do domácnosti. Vysokou účinnost ochrany nanočásticemi přípravek dosahuje díky očištění ošetřovaného povrchu přírodními čisticími prostředky ISOKOR Green Cleaner Original (koncentrát). ISOKOR Green Cleaner Original (koncentrát) kromě spolehlivého vyčištění, odstraní i tenkou vrstvu zoxidovaného povrchu a ideálně ho připraví na navázání nanočástic ISOKOR Nano Polisher. Tím při nízkých nákladech dosáhneme mimořádně kvalitního ošetření povrchu.

Vlastnosti:

ISOKOR Nano Polisher odpuzuje vodu, brání pevnému navázání nečistot na povrch z okolního prostředí. Usnadňuje údržbu a čištění ošetřeného materiálu. Je chemicky a tepelně odolný (do 240 °C). Vytváří na povrchu krásný diamantový lesk a mimořádně prodlužuje životnost materiálu. Spotřeba přípravku při prvním ošetření povrchu je cca 1 litr na 100m2. Při následné údržbě se spotřeba sníží na 1 litr na 300m2. Přípravek je možné vyrobit na požádání i v antibakteriální verzi s dlouhodobým účinkem.


ISOKOR Nano Polisher na stabilním podkladu vydrží několik měsíců až let. Poškodit ho může jen mechanické zatížení. V reálných podmínkách běžného života je vhodné přípravek používat častěji. Na automobilech 2x do roka. Nahradí veškeré tekuté stěrače. Stejně na sprchových koutech, v kuchyních a všude tam, kde jsou ošetřené plochy vystaveny větší mechanické a chemické zátěži. Každým opakovaným použitím IsoKor Polisher zdokonaluje ochrannou vrstvu a ošetřený materiál si zachová během celé životnosti čistý vzhled působící "jako nový".


Kombinace ISOKOR Green Cleaner (koncentrát) s ISOKOR Nano Polisher je ideálním řešením čistoty a zdraví v nemocnicích, kuchyních, wellness, školách, hotelech a všude tam, kde hrozí infekce z velkého pohybu osob a potravin.

Spotřeba: 100 ml / 10 - 20 m2.

Balení: 100 ml

Diskuze k produktu
Máte otázku? Zajímá vás konkrétní detail? Zeptejte se nás.
Položit dotaz
Nový dotazVaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)NadpisText příspěvku
Zeptat se
Vaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)Text příspěvku
Přidat reakci
PopisDiskuze
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies