Vážení zákazníci, dnes 28. 3. 2024 je uzavřena pobočka v Českých Budějovicích.
Omlouváme se za případné komplikace a děkujeme za pochopení.

Odpuzovač kun a myší do auta 12 - 23 kHz

Žádné líčení speciálních pastí, žádné zabíjení jinak užitečných zvířat! Šetřete životní prostředí! Toto zařízení Vám poslouží k ekologickému odhánění kun a myší z vašeho automobilu, zemědělského stroje, garáže i lodě (prokousávání pneumatik a ohlodávání kabelů a plastových částí). Tento přístroj vyhání a odpuzuje nejen šelmy kunovité (kuny, tchoře), ale i šelmy lasicovité. Hluk (zvuk), který přístroj vysílá, lidské ucho téměř neslyší.
Odpuzovač kun a myší do auta 12 - 23 kHz
531 Kč 439 Kč bez DPH
Cena po registraci:526 Kč s DPH
Na dotaz
na dotazPřepravní společností:Osobně v Praze:na dotazOsobně v Českých Budějovicích:na dotaz
Kód15-iso-car5

Žádné líčení speciálních pastí, žádné zabíjení jinak užitečných zvířat! Šetřete životní prostředí! Toto zařízení Vám poslouží k ekologickému odhánění kun a myší z vašeho automobilu, zemědělského stroje, garáže i lodě (prokousávání pneumatik a ohlodávání kabelů a plastových částí). Tento přístroj vyhání a odpuzuje nejen šelmy kunovité (kuny, tchoře), ale i šelmy lasicovité. Hluk (zvuk), který přístroj vysílá, lidské ucho téměř neslyší. Každých 15 sekund po dobu 15 sekund (s přerušením dalších 15 sekund) vysílá tento přístroj velmi vysoký tón (o frekvenci 12 - 23 kHz).

 

Instaluje se do motorového prostoru nebo do vstupního otvoru ve vozidle. Je třeba mít na zřeteli, aby ve směru vysílání bylo co nejvíc volného prostoru a aby ultrazvukovým signálem byla pokryta co největší plocha v motorovém prostoru. Ultrazvuk se šíří přímočaře jako světlo, to znamená, že za všemi překážkami nebudou tóny aktivní. V zemích EU je zásadně požadované, aby přístroje na plašení kun byli instalované tak, aby se mohli zapnout jen při vypnutí motoru automobilu, nikdy za běhu motoru.

 

Technické parametry

• napájení: 12 V DC

• příkon cca 0,1 W (5 mA)

• frekvence: 12 - 23 kHz

• hlasitost: 80 dB

• interval vysílání: Přerušovaně po 15 s

• délka připojovacích kabelů: 30 cm

• materiál: plast

• úhel vyzařování: cca 160o

• rozměry (d x š x v): 90 x 58 x 20 mm

• pojistka: 200 mA

Diskuze k produktu
Máte otázku? Zajímá vás konkrétní detail? Zeptejte se nás.
Položit dotaz
Nový dotazVaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)NadpisText příspěvku
Zeptat se
Vaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)Text příspěvku
Přidat reakci
PopisDiskuze
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies