Vážení zákazníci, dnes 28. 3. 2024 je uzavřena pobočka v Českých Budějovicích.
Omlouváme se za případné komplikace a děkujeme za pochopení.

Meguiars DA Polisher - nejmodernější, profesionální DA (orbitální) leštička

Nejmodernější, zbrusu nová DA leštička Meguiar's MT310 je horkou novinkou na trhu a překonává i ty nejlepší profesionální leštičky svou absolutně špičkovou kvalitou i velice příznivou cenou! MT310 Meguiar's DA leštička nabízí kompletně přepracovaný design s ergonomickým tělem, jednoduchým ovládáním i perfektním výkonem. Její použití je natolik efektivní, že se vyrovná špičkovým rotačním leštičkám, a zároveň tak jednoduché, že si s ní poradí i nezkušený začátečník!S touto leštičkou mohou pracovat uživatelé na všech úrovních, od úplných amatérů až po ostřílené profesionály, a dosahovat s ní špičkových, profesionálních výsledků!
Meguiars DA Polisher - nejmodernější, profesionální DA (orbitální) leštička
doprava zdarma
9 990 Kč 8 256 Kč bez DPH
Cena po registraci:9 890 Kč s DPH
Skladem
úterý 9.4.Přepravní společností:Osobně v Praze:pondělí 8.4.Osobně v Českých Budějovicích:pondělí 8.4.
Kód10-MT310

Meguiar's DA leštička koná tzv. "orbitální" pohyb, který je výrazně šetrnější než klasický rotační, a umožňuje dosažený lepšího výsledného vzhledu (tzv. "finiše") laku. Její použití je velmi jednoduché a s leštičkou se během doslova pár minut naučí pracovat i úplný amatér, který nemá se strojním leštěním žádné zkušenosti.

MT310 Meguiar's DA Polisher je leštička určená pro použití jak v domácích podmínkách v rukách začátečníků, tak pro dosažení těch nejlepších výsledků v profesionálních detailingových centrech, ručních myčkách i lakovnách!

Společnost Meguiar's vyvinula tuto špičkovou leštičku s důrazem na jednoduchost použití, cenovou dostupnost, a zejména 100% kvalitu a výkon. Pokud jste začátečník, nenaleznete uživatelsky jednodušší nástroj pro začátky svého detailingového hobby. Pokud patříte mezi ostřílené profesionály, novou leštičku si zamilujete a zapomenete na všechny dříve používané přístroje.

 

 

Výhody orbitálních / DA leštiček oproti rotačním leštičkám:

  • Bezpečnost a šetrnost - orbitální / DA leštička nevytváří tolik tepla jako rotační leštička a nehrozí tak nenávratné poškození laku vlivem vysoké teploty (tzv. "propálení laku") či jeho probroušení
  • Žádné hologramy - orbitální / DA pohyb nevytváří hologramy, které bývají doprovodným efektem při práci s rotační leštičkou. Hologramy je následně třeba odstranit v rámci dalších kroků leštění a může se jednat i o časově a technicky náročné úkony v cestě za perfektním vzhledem laku. Taková oprava může i profesionálovi zabrat několik hodin.
  • Jednoduchost - práci s orbitální / DA leštičkou si po vysvětlení základních pracovních postupů osvojíte doslova za pár minut, s rotační leštičkou je doporučeno absolvovat profesionální školení a následně nasbírat minimálně několikaměsíční zkušenosti, než se pustíte do renovace laku automobilu.
  • Dokonalý finiš - menší "agresivita" orbitálních / DA leštiček přispívá k dosažení hladšího a lepšího finálního výsledku a vyššího lesku při výrazně menším nebezpečí dodatečného poškození laku
  • Meguiar's DA Microfiber Correction System - firma Meguiar's vyvinula tento revoluční systém pro renovaci, leštění a voskování laku, který postupně začíná nahrazovat tradiční metody strojních renovací laku a je určen výhradně pro bezpečné a šetrné použití s orbitální / DA leštičkou při zachování 100% efektivity
  • Moderní detailingové postupy - orbitální / DA leštičky jsou budoucností detailingu a otevírají amatérům, příležitostným uživatelům i ostříleným profesionálům široké, dosud nepoznané možnosti při péči o lak



Oproti staršímu modelu G220EUv2 Meguiar's DA Polisher je tato varianta kompletně přepracovaná a výrazně vylepšená:

  • Ergonomický design - perfektní kombinace moderního provedení a funkčnosti
  • Nastavitelná rychlost otáček ("orbit") - široké rozpětí 3000 - 7500 OPM umožňuje rychlejší korekci a lepší finální vyleštění laku
  • Ovládací kolečko rychlosti je umístěno ideálně na dosah palce ruky
  • Digital Torque Management (DTM) - leštička elektronicky upravuje točivý moment pro udržení nastavené rychlosti i při vyšším tlaku
  • Hladký start - umožňuje snadné ovládání leštičky už při jejím roztáčení
  • Vyměnitelné uhlíky - jednoduše rozebíratelné tělo pro snadnou a rychlou výměnu uhlíků
  • Rychlé a univerzální uchycení unašeče (závit 5/16”) - ideální pro korekci, leštění a voskování všech povrchů
  • Hlava rotoru s protizávažím a systémem ložisek - zaručuje výrazně hladší chod a stabilitu leštičky při práci
  • Dokonalé vyvážení - umožňuje perfektní ovladatelnost leštičky za každé situace a na všech površích

Technické parametry:
  • Výkon: 500 W
  • Otáčky ("orbity"): 3000 - 7500 OPM
  • Výkmit: 8 mm
  • Hmotnost: 2,45 kg

 

*Verze leštičky určená pro Evropu nese označení MT310. Kód MT300 označuje tentýž přístroj určený pro americkou elektrickou síť.



Leštička MT310 je dodávána bez unašeče

S leštičkou MT310 můžete používat všechny starší verze unašečů a kotoučů Meguiar's určených pro DA leštičky. Pokud si nejste jisti správnou volbou kotoučů a unašečů, neváhejte nás kontaktovat!

 

Diskuze k produktu
Máte otázku? Zajímá vás konkrétní detail? Zeptejte se nás.
Položit dotaz
Nový dotazVaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)NadpisText příspěvku
Zeptat se
Vaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)Text příspěvku
Přidat reakci
PopisDiskuze
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies