Meguiars DA Microfiber Xtra Cut Disc 5-palcový, 2 kusy

DA Microfiber Xtra Cut Disc 5 palců je extra účinný lešticí koutouč pro revoluční systém DA Microfiber. S tímto kotoučem ještě zvýšíte efektivitu leštění v kombinaci s přípravkem D300 DA Microfiber Correction Compound.
Meguiars DA Microfiber Xtra Cut Disc 5-palcový, 2 kusy
599 Kč 495 Kč bez DPH
Na dotaz
na dotazPřepravní společností:Osobně v Praze:na dotazOsobně v Českých Budějovicích:na dotaz
Kód10-DMX5

DA Microfiber Xtra Cut Disc 5

Řada DA Microfiber představuje systém 1-krokového leštění a následného voskování za použití Meguiar's DA leštičky a speciálních mikrovláknových kotoučů. Tento systém je zcela bezpečný a zvládne s ním pracovat nejen profesionál, který si jeho použitím výrazně zkrátí čas rozleštění laku, ale také amatér, který nemá se strojním leštěním žádné zkušenosti.

Tento 5-palcový extra účinný lešticí kotouč je určen pro použití s přípravkem D300 DA Microfiber Correction Compound pro odstranění středních až silných poškození laku. S použitím G220EUV2 DA leštičky a W67DA unašeče dosáhnete těch nejlepších výsledků při korekci a leštění Vašeho laku. Kotouč navíc nezanechává žádné dodatečné kruhové škrábance a hologramy!

Cena za pár.

Diskuze k produktu
Máte otázku? Zajímá vás konkrétní detail? Zeptejte se nás.
Položit dotaz
Nový dotazVaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)NadpisText příspěvku
Zeptat se
Vaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)Text příspěvku
Přidat reakci
PopisDiskuze
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies